PVC Vloeren

De PVC vloer: een duurzame & populaire vloer

PVC vloeren worden steeds populairder in Nederlandse woningen. De houten vloer is ook nog steeds zeer geliefd, alleen grote nadelen van een houten vloer zijn de hoeveelheid onderhoud die het nodig heeft. Daarnaast ontstaan op een houten vloer snel krassen en andere beschadigingen.
Doordat de PVC vloer steeds minder goed te onderscheiden is van een houten vloer, wint de PVC vloer aan populariteit.
Een groot voordeel van een PVC vloer is dat het weinig onderhoud vergt en een PVC vloer is kras- en stootbestendig. Naast de overeenkomsten die de PVC vloer heeft met een houten vloer, heeft het ook overeenkomsten met een vloer van zeil. Net als zeil is een PVC vloer dun en soepel en kunnen er allerlei prints op worden bedrukt. Al met al maakt dit de PCV vloer een zeer duurzame keuze waar u lang plezier van zult hebben.

 

Voordelen PVC vloeren

Om een gedegen keuze te maken wilt u graag de voornaamste voordelen van een PVC vloer weten, daarom hebben we deze voor u op een rijtje gezet:

  • Een PVC vloer is ijzersterk en bevat een goede slijtlaag, hierdoor kunnen er weinig krassen en andere beschadigingen op ontstaan.
  • Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken.
  • Een PVC vloer is zeer geschikt als vloer boven een vloerverwarming.

Van betonlook tot kekke print

Met een PVC vloer hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.
Bij de houtlook varianten zijn er zelfs PVC vloeren waar een houtnerf aan toegevoegd is. Ook bij de PVC vloer die er uitziet als steen is er de mogelijkheid deze met een steenreliëf toe te passen voor een nog natuurlijkere uitstraling. Verder is de PVC vloer met de looks van een stoere betonvloer maar de voordelen van een PVC vloer erg populair.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Het kan best lastig zijn om dé perfecte vloer te kiezen. Welke vloer past nu het beste bij uw woning en interieur? Er mag dan wel heel veel keus zijn in diverse designs, dat maakt het keuzeproces er niet altijd gemakkelijker op. Daarom staan de specialisten van Ideaal Vloeren voor u klaar om u te voorzien van advies. Hierbij worden eerst uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Samen met de specialist kiest u vervolgens een vloer uit die het beste voldoet aan uw wensen en situatie.
Vanwege de vele mogelijkheden nodigen we u graag uit in onze showroom om inspiratie op te komen doen.
Neem contact met ons op en plan een afspraak bij onze showroom in.

 

  

Vraag een offerte aan