Cementgebonden gietvloer

Overweegt u om een cementgebonden gietvloer in uw woning of bedrijf te laten aanbrengen? Grote kans dat u zich dan momenteel aan het oriënteren bent over de verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn met betrekking tot gietvloeren. Ook al zijn er overeenkomsten met andere gietvloeren, toch hebben cementgebonden gietvloeren ook een aantal unieke eigenschappen.

Eigenschappen cementgebonden gietvloeren

Een verschil tussen cementgebonden gietvloeren en andere gietvloeren is dat deze van een cementmengsel wordt gemaakt. Het mengsel van een cementgebonden vloer is vloeibaarder dan standaard cement. Dit maakt dit type vloer een goed alternatief voor een normale dekvloer als zandcement. Een cement gietvloer heeft bovendien een authentiek karakter voor een stoere, industriële betonlook.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom ideaal vloeren

  • Ruim 25 jaar ervaring 

  • Persoonlijk en eerlijk advies

  • Zeer scherp in prijs

  • Tot 15 jaar garantie op PVC

  • Alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar

  • Showroom in Loosbroek

Voordelen cementgebonden gietvloer

  • Een cementgebonden vloer is naadloos en ziet er daardoor modern en kwalitatief uit
  • Een cementgebonden vloer kan indien gewenst voorzien worden van vloerverwarming
  • Een cementgebonden vloer is beschikbaar in diverse grijs tinten
  • Cementgebonden vloeren kunnen zwaar belast worden en zijn daardoor geschikt voor zware meubels

Cementgebonden vloer ervaren

Gezien de vele voordelige eigenschappen van een cementgebonden vloer is het in veel gevallen een perfecte vloer voor in uw woning of bedrijf. We begrijpen dat u graag zelf eerst de vloer in het echt komt bekijken om zeker te zijn dat een cementgebonden vloer in uw situatie een optimale toevoeging zal zijn.

De specialisten van Ideaal Vloeren adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende type gietvloeren. Naast dit advies kunt u natuurlijk al uw vragen stellen en zullen we meedenken over geschikte kleuren voor de ruimte waar u eventueel een cementgebonden gietvloer wilt gaan toepassen.

Kom langs in onze showroom

We ontvangen u graag op afspraak in onze showroom, dan nemen we echt de tijd voor u en kunnen verschillende voorbeelden van cementgebonden vloeren samen bekijken. Het is immers belangrijk dat u helemaal tevreden bent over uw nieuwe cement gietvloer en er jarenlang plezier van zult hebben. Dankzij de ruim 20 jaar ervaring die we hebben met gietvloeren zijn we in staat om alle aspecten mee te nemen in de besluitvorming.

Plan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze gietvloer specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak maken
Cementgebonden Gietvloer Showroom

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.