De coatingvloer (epoxy): ideaal voor zware belasting

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor in uw garage? Of wilt u een vloer voor uw bedrijf die bestand is tegen een zware belasting? Dan bent u bij Ideaal Vloeren aan het goede adres. Wij kunnen u hier uitstekend voorzien van een coatingvloer (epoxy). Door de slijtvastheid en de hoge chemische en mechanische belastbaarheid zijn coatingvloeren (epoxy) uitermate geschikt bij veeleisende omstandigheden. Vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom en spreek een van onze experts.

Wat zijn coatingvloeren?

Een coatingvloer is vergelijkbaar met een gietvloer en bestaat uit 1 of 2 componenten (polyurethaan epoxy of acrylaat). De coating laag is niet dikker dan 1 millimeter en wordt aangebracht met een roller. Als basis van de vloer wordt er vaak epoxyhars gebruikt waar vervolgens kleurstoffen aan worden toegevoegd om de vloer de gewenste kleur te geven.

De coating is niet alleen slijtvast en extreem hoog belastbaar, maar ook vloeistofdicht en stof- en onderhoudsvrij Daarom wordt een coatingvloer vaak in magazijnen of werkplaatsen geplaatst. Om uw vloer helemaal compleet te maken kunt u kiezen uit drie verschillende uitvoeringen: hoogglans, decoratieve kleurvlokken of antislip. De antislip coating is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals garages. Wilt u graag eerst een specialist spreken voor persoonlijk advies op maat? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom.

Ons aanbod hoogwaardige coatingvloeren (epoxy)

Ideaal Vloeren levert coatingvloeren van hoge kwaliteit. Die hoge kwaliteit kunnen we u garanderen doordat we alleen werken met de meest hoogwaardige materialen. Daarnaast is het bij coatingvloeren (epoxy) van groot belang dat het door deskundige medewerkers wordt aangebracht. Dankzij ruim 20 jaar ervaring zijn we zeer vertrouwd met het aanbrengen van vele type vloeren.

Wij kunnen uw coatingvloer (epoxy) leveren in de volgende uitvoeringen:

 • Hoogglans
 • Decoratieve kleurvlok
 • Antislipvloer

Bij de antislipvloer wordt er een antislipkorrel aan de coating toegevoegd. Om uw vloer helemaal compleet te maken kunt u een uit diverse kleuren kiezen. Wilt u graag persoonlijk advies op maat ontvangen? Neem dan contact op of kom langs in onze showroom. Onze vloerspecialisten staan voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen coatingvloer (epoxy)

Coatingvloeren brengen vele voordelen met zich mee:

 • Coatingvloeren (epoxy) zijn extreem hoog belastbaar.
 • Coatingvloeren (epoxy) zijn naadloos.
 • Coatingvloeren (epoxy) zijn vloeistofdicht.
 • Coatingvloeren (epoxy) zijn slijtvast.
 • Coatingvloeren (epoxy) zijn stofvrij.
 • Coatingvloeren (epoxy) zijn onderhoudsvriendelijk.
 • Coatingvloeren (epoxy) zijn leverbaar in vele kleuren.

Zo hebben alle coatingvloeren een hoge belastbaarheid. Omdat coatingvloeren geen naden hebben zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Verder zijn deze vloeren slijtvast en stofvrij. Dus ideaal voor uw woning of bedrijfspand. Uiteraard zijn onze coatingvloeren leverbaar in verschillende kleuren. Kies een uitvoering epoxyvloer met passende kleur en stel uw persoonlijke coatingvloer helemaal zelf samen. Onze expert met ruim 20jaar ervaring komen uw droomvloer leggen. Heeft u vragen of wilt u eerst een van onze specialisten spreken? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs in onze showroom.

Epoxy Coatingvloer in Garage

Ideaal Vloeren specialist in coatingvloeren

Ideaal vloeren ondersteunt u graag bij het selecteren van de meest geschikte vloer. We weten in welke situaties bepaalde varianten de voorkeur genieten en denken dan ook graag met u mee om tot het beste resultaat te komen.
Daarom zouden we u ook graag ontvangen in onze showroom om de verschillende mogelijkheden aan u te laten zien. Daarnaast kunnen we u advies geven, zo weet u zeker dat uw coatingvloer (epoxy) precies aansluit bij uw wensen.
Neem contact op om een afspraak in onze showroom te maken, we denken graag vrijblijvend met u mee.

Contact opnemen

Coating vloer in garage

ideaal vloerengietvloer garage

Beweeg de slider en zie het verschil tussen de voor en na situatie bij een garage waar we een coatingvloer hebben aangebracht.

Kom langs in onze showroom!

Heeft u besloten dat u een coatingvloer wil laten leggen, maar weet u nog niet zo goed welke kleur het beste in jouw kantoor of woning past? Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak inplannen
Coatingvloer Showroom

Waarom ideaal vloeren

 • Ruim 25 jaar ervaring¬†

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op PVC

 • Alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar

 • Showroom in Loosbroek

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.