Corestone

Zou u graag een corestone vloer willen? Wij kunnen die wens voor u vervullen. Bij Ideaal Vloeren zijn we gespecialiseerd in het in het aanbrengen van alle soorten gietvloeren.  Dit doen wij al meer dan 25 jaar! Een corestone is een variant op de bekende gietvloer. Het heeft een steenachtig uiterlijk en is erg eenvoudig in het onderhoud. De corestone vloer is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zou u graag meer informatie willen of wilt u graag een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom ideaal vloeren

 • Ruim 25 jaar ervaring 

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op PVC

 • Alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar

 • Showroom in Loosbroek

Het verschil tussen corestone en andere gietvloeren

Het enige en het belangrijkste verschil is dat corestone vloeistofdicht is. Bij andere gietvloeren bestaat de kans dat vlekken kunnen trekken in de poriën van het beton. Doordat dit niet kan bij een corestone vloer, betekent het dat het vlekvrij is. Heeft u huisdieren? Dan is dit soort vloer ideaal. Het is niet alleen ideaal omdat het de vlekken kan verwijderen maar ook omdat uw huisdier meer grip heeft op deze vloer.

Voordelen van een corestone gietvloer

Een Corestone nature gietvloer is een vloer die als het ware in uw woning gegoten wordt. Het ingieten van een vloer van polyurethaan brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van een ingegoten Corestone nature vloer hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Een Corestone nature gietvloer is naadloos, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren en vloeren van hout.
 • Een Corestone nature vloer is veerkrachtig en kan een hoge belasting dragen.
 • Een Corestone nature gietvloer is veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
 • Een Corestone nature gietvloer is kleurecht en de kleur van de vloer blijft jarenlang hetzelfde zonder te vervagen.
 • Een Corestone nature gietvloer is onderhoudsvriendelijk en blijft zelfs met weinig onderhoud vele jaren mooi.
 • Doordat er vele kleuren beschikbaar zijn bij het aanschaffen van een vloer van polyurethaan, zit er altijd wel een kleur vloer bij die u aanspreekt.
 • Een gietvloer is geschikt voor vloerverwarming

Een corestone vloer laten leggen door Ideaal Vloeren

Wist u dat een corestone vloer een goed alternatief is voor woonbeton? Deze vloer is namelijk de sterker dan andere betonlook vloeren. Corestone wordt gevormd door epoxy en quartszand. Ook deze vloer is naadloos net zoals andere gietvloeren. Zo kan de vloer van corestone in badkamer aangelegd worden. Natuurlijk kan de vloer overal in huis aangelegd worden door onze specialisten. Weet u nog niet zeker of een corestone vloer bij u past?  Krijg vrijblijvend vloeradvies van een van onze ervaren specialisten. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een perfecte vloer.

De kosten van een corestone vloer 

Zou u graag uw corestone vloer willen laten leggen door Ideaal Vloeren? Daar zijn wij heel blij mee. Onze specialisten geven persoonlijk en eerlijk advies als het gaat om uw wensen. Een corestone vloer prijs is afhankelijk van enkele factoren, zoals de grootte van de kamer en kleur. U kunt bij ons online een offerte aanvragen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zou u graag een corestone gietvloer met eigen ogen willen bekijken? Kom een keer langs in onze showroom.

 • showroom voor gietvloeren en pvc vloeren
 • showroom voor gietvloeren en pvc vloeren
 • showroom voor gietvloeren en pvc vloeren

Wij kunnen u helpen met…

Kom langs in onze showroom!

Kortom een Corestone nature gietvloer is in veel situaties een uitstekende keus. Omdat wij beseffen dat de keuze voor een vloer niet eenvoudig is denken wij graag met u mee. Dankzij onze 20 jaar ervaring zijn we in staat om een volwaardige partner te zijn en u te adviseren om zo tot een goed besluit te komen. Wilt u eens geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen en inspiratie opdoen?

Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze gietvloer specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak inplannen
PU Gietvloer Showroom

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.