Gietvloer in de badkamer

Bent u op zoek naar een mooie gietvloer voor in uw badkamer? Gietvloeren zijn uitermate geschikt om toegepast te worden in een badkamer vanwege de unieke eigenschappen. Daarnaast kunnen gietvloeren prima gecombineerd worden met vloerverwarming voor optimaal comfort in de badkamer.

Voor het aanbrengen van een gietvloer in een badkamer tot 10m2 hanteren we een vaste prijs van €2.000 exclusief BTW.

Bespreek de mogelijkheden

Een gietvloer voor de badkamer is zeer geschikt

Een groot voordeel van een naadloos gelegde gietvloer in uw badkamer is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een tegelvloer hebben vuil en vocht geen kans om tussen de naden en voegen te gaan zitten.

Dit maakt het voor u gemakkelijk om de vloer te onderhouden en daarmee in perfecte staat te houden.

Gietvloer in uw badkamer?

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan

[caldera_form id=”CF5a334d01c2118″]

Gietvloer badkamer

Badkamer Gietvloer in alle kleuren

Gietvloeren zijn in zeer veel kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd de juiste kleur voor uw badkamer bij zal zitten. Onze specialisten denken ook graag mee over de exacte uitvoering. Welke kleur u ook kiest, gietvloeren behouden jarenlang hun kleur dus de kleur zal niet vervagen. Hiermee is de gietvloer een zeer duurzame keuze en goed toe te passen in de badkamer.

Gietvloer specialist

Ideaal Vloeren is al meer dan 20 jaar actief in het aanbrengen van gietvloeren. Door deze ruime ervaring kunnen we u adviseren zodat u uit de ruime mogelijkheden een gietvloer kiest die goed past bij de rest van uw badkamer.

Aangezien gietvloeren in alle RAL-kleuren toegepast kunnen worden is er een enorme keuze kleuren. We begrijpen dat u de gietvloer van te voren graag in het echt wilt zien, daarom bent u van harte welkom op afspraak in onze showroom.

Kom lang in onze showroom!

Kortom een gietvloer in uw badkamer is een uitstekende keus. Omdat wij beseffen dat de keuze voor een vloer niet eenvoudig is denken wij graag met u mee. Dankzij onze 20 jaar ervaring zijn we in staat om een volwaardige partner te zijn en u te adviseren om zo tot een goed besluit te komen. Wilt u eens geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen en inspiratie opdoen?

Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Asfpraak inplannen
Gietvloeren Showroom

Wij kunnen u helpen met…

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is een vloer die als het ware in uw badkamer gegoten wordt. Het ingieten van een gietvloer brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van een ingegoten vloer hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Een gietvloer is naadloos, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren en vloeren van hout.
 • Een gietvloer is veerkrachtig en kan een hoge belasting dragen.
 • Een gietvloer is veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
 • Een gietvloer is kleurecht en de kleur van de vloer blijft jarenlang hetzelfde zonder te vervagen.
 • Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk en blijft zelfs met weinig onderhoud vele jaren mooi.
 • Doordat er vele kleuren beschikbaar zijn bij het aanschaffen van een gietvloer, zit er altijd wel een kleur bij die u aanspreekt.

Van betonlook tot kekke print

Met een gietvloer in de badkamer hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.

Waarom ideaal vloeren

 • Ruim 25 jaar ervaring 

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op PVC

 • Alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar

 • Showroom in Loosbroek

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.