Gietvloer in badkamer

Bent u op zoek naar een mooie gietvloer voor in uw badkamer? Gietvloeren zijn uitermate geschikt om toegepast te worden in een badkamer vanwege de unieke eigenschappen. Daarnaast kunnen gietvloeren prima gecombineerd worden met vloerverwarming voor optimaal comfort in de badkamer.

Voor het aanbrengen van een gietvloer in een badkamer tot 10m2 hanteren we een vaste prijs van €1.600 exclusief BTW.

 

Onderhoudsvriendelijke vloer

 

Een groot voordeel van een naadloos gelegde gietvloer in uw badkamer is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een tegelvloer hebben vuil en vocht geen kans om tussen de naden en voegen te gaan zitten.

Dit maakt het voor u gemakkelijk om de vloer te onderhouden en daarmee in perfecte staat te houden.

 

Gietvloer kleuren

 

Verder zijn gietvloeren in zeer veel kleuren verkrijgbaar waardoor er altijd de juiste kleur voor u bij zal zitten. Onze specialisten denken ook graag mee over de exacte uitvoering in uw badkamer. Welke kleur u ook kiest, gietvloeren behouden jarenlang hun kleur dus de kleur zal niet vervagen.

Hiermee is de gietvloer een zeer duurzame keuze en goed toe te passen in de badkamer.

 

Gietvloer specialist

 

Ideaal Vloeren is al meer dan 20 jaar actief in het aanbrengen van gietvloeren waardoor we vanuit onze ervaring u kunnen adviseren. Door deze ruime ervaring kunnen we u adviseren zodat u uit de ruime mogelijkheden een gietvloer kiest die goed past bij de rest van uw badkamer.

 

Aangezien gietvloeren in alle RAL-kleuren toegepast kunnen worden is er een enorme keuze kleuren. We begrijpen dat u de gietvloer van te voren graag in het echt wilt zien, daarom bent u van harte welkom op afspraak in onze showroom.

Gietvloer in uw badkamer?

Vaste prijs voor badkamers tot 10m2 €1.600 excl. BTW.

Showroom op afspraak

Wilt u graag eens met een specialist sparren over de toepassing van een gietvloer in uw badkamer neem dan geheel vrijblijvend contact op. We ontvangen u ook graag in onze showroom in Nistelrode, plan hiervoor een afspraak in.

Neem hiervoor eenvoudig contact op via onderstaande knop of plan telefonisch een afspraak in via 06 43984276.

Contact opnemen
gietvloer badkamer

Wij kunnen u helpen met…

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies