Gietvloeren: unieke vloeren van hoge kwaliteit

Wilt u uw woning verrijken met een nieuwe vloer en twijfelt u of een gietvloer de beste keuze is?
Lees dan snel hieronder meer over deze unieke vloer.

Voordelen gietvloeren

Een gietvloer is een vloer die als het ware in uw woning gegoten wordt. Het ingieten van een vloer van polyurethaan brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van een ingegoten vloer hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Een gietvloer is naadloos, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren en vloeren van hout.
 • Een gietvloer is veerkrachtig en kan een hoge belasting dragen.
 • Een gietvloer is veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
 • Een gietvloer is kleurecht en de kleur van de vloer blijft jarenlang hetzelfde zonder te vervagen.
 • Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk en blijft zelfs met weinig onderhoud vele jaren mooi.
 • Doordat er vele kleuren beschikbaar zijn bij het aanschaffen van een vloer van polyurethaan, zit er altijd wel een kleur gietvloer bij die u aanspreekt.
gietvloer zakelijkkeukenvloeren

De ideale vloer voor uw woning of kantoorpand

gietvoeren keuken

De ingegoten vloer van polyurethaan is uitermate geschikt als vloer voor uw woning of bedrijfspand. Heeft u (jonge) kinderen en/of huisdieren in huis rondlopen en zoekt u een vloer die comfortabel is, maar ook bestand is tegen krassen, vallende bekers en eventuele andere vormen van schade die uw kinderen en huisdieren aan kunnen brengen? Dan is de ingegoten vloer van polyurethaan de perfecte keuze voor u. U hoeft de vloer nauwelijks te onderhouden, maar de vloer blijft wel vele jaren mooi. En omdat de vloer veerkrachtig is en de warmte goed vasthoudt, is de vloer ook erg comfortabel.

Zoekt u een stijlvolle en voordelige vloer met een lange levensduur voor uw bedrijfspand, dan is de ingegoten vloer ook een aanrader. De vloer ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar gaat bovendien jaren mee.

Uw partner Ideaal Vloeren

Kortom een gietvloer is in veel situaties een uitstekende keus vanwege bovengenoemde eigenschappen. Omdat wij beseffen dat de keuze voor een vloer niet eenvoudig is denken wij graag met u mee. Dankzij onze 20 jaar ervaring zijn we in staat om een volwaardige partner te zijn en u te adviseren om zo tot een goed besluit te komen. Wilt u eens geheel vrijblijvend met ons van gedachten wisselen en inspiratie opdoen?
Neem contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom.

Duurzaam & modern

Van een goed aangebrachte gietvloer kunt u jarenlang plezier hebben. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan u de vloer eenvoudig schoonmaken, er zijn immers geen voegen waar het vuil zich kan ophopen.

Het voordeel van gietvloeren is daarnaast dat ze erg slijtvast zijn waardoor ze jaren meegaan en ook de originele kleur behouden. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw woning dan ook een duurzame keuze naast de moderne uitstraling die het geeft aan de ruimtes. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur.

20 jaar ervaring en honderden tevreden klanten

Ruim 20 jaar maken we klanten in Den Bosch en omstreken tevreden met een moderne gietvloer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal voorzien van gedegen advies en uw gietvloer op een nauwkeurige wijze leggen. Dankzij onze aanpak zijn we ervan overtuigd dat we jouw nieuwe gietvloer naar tevredenheid kunnen leggen. Kom vooral een langs in onze showroom, dan laten we alle mogelijkheden zien.

Waarom ideaal vloeren

 • Ruim 21 jaar ervaring in gietvloeren

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op de hoogste kwaliteit

 • Alle RAL en NCS kleuren mogelijk en direct leverbaar

 • Showroom in Nistelrode

Kom langs in onze showroom!

Heb je besloten dat je een PVC loer in Den Bosch wil laten leggen, maar weet je nog niet zo goed welke kleur het beste in jouw kantoor of woning past? Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.  

Afspraak inplannen
Showroom ideaal vloeren

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies