PVC vloer met print

Een pvc vloer met print kan een prachtige blikvanger in uw woning zijn. Deze vloeren worden vaak gebruikt in mooie huizen met moderne woonstijlen. U heeft uw handen volledig vrij met deze vloeren omdat ze zo onderhoudsvriendelijk zijn. De pvc vloer met print kan goed al een beter alternatief voor een laminaatvloer dienen. Een Pvc vloer is bovendien minder kwetsbaar en kan prima tegen een stootje.

Ideaal Vloeren brengt al geruime tijd met plezier deze prachtige PVC vloeren aan bij particulieren en bedrijven. We zijn al meer dan 21 jaar actief binnen deze markt en hebben daardoor veel ervaring in het aanbrengen van alle type PVC vloeren met print. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PVC vloer met print kopen

Het materiaal bevat polyvinylchloride. Dit is opgebouwd in lagen. De print kan een speels effect toevoegen aan uw Pvc-vloer. Denk aan kekke print of betonlook. Vloeren met betonlook hebben een ruig karakter en passen bij robuuste woonstijlen met bijvoorbeeld gietijzer, steen en eikenhout. Ook de houtlook of de natuurstenen look is een mogelijkheid. De vloer met houtlook lijkt op echt hout door de nerven die zichtbaar zijn. De keuze is ruim en u komt altijd wel een Pvc-vloer tegen die goed bij uw interieur past. Voor in een woonhuis of als bedrijfsvloer kan de pvc vloer print op een professionele manier door de vloerenspecialist worden gelegd. De vloeren hebben altijd een mooie structuur en sluiten mooi en naadloos aan.

Voordelen PVC vloer met print

De vloeren zijn ontzettend sterk en kunnen daarom zonder problemen intensief worden gebruikt. De slijtvaste eigenschappen maken de vloer erg populair.

Verdere voordelen van deze vloeren zijn:

– De vloer wordt niet lelijk door krassen.

– Makkelijk te onderhouden. Stofzuigen en dweilen is genoeg.

– De vloer laat makkelijk vloerverwarming door.

– De vloer kan rechtstreeks op de ondergrond worden gelegd en dempt geluiden. U hoort dus bijna geen harde voetstappen op de vloer.

– De kamertemperatuur heeft weinig invloed omdat de vloer zich makkelijk aanpast.

– Groot aanbod in verschillende designs. Elke print is mogelijk.

– Op een duurzame manier geproduceerd.

– Zeer lange levensduur.

– Realistische print.

Advies en informatie over een PVC vloer met print

Een pvc vloer met print op maat bestellen is altijd mogelijk. U kunt advies opvragen over de mogelijkheden van een pvc vloer. De vloerenspecialist zult u een goede vloer aanbevelen die aan alle eisen voldoet. In de showroom kunt u alle vloeren met eigen ogen bekijken. Zo kunt u ook inschatten hoe de vloer zal staan bij uw interieur. Verder kunt u rekenen op specialisten met 21 jaar ervaring in dit soort vloeren. U koopt dus altijd een vloer van de beste kwaliteit met het beste advies.

Waarom kiezen voor Ideaal Vloeren?

 • Ruim 25 jaar ervaring¬†

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op PVC

 • Alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar

 • Showroom in Loosbroek

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Het is niet erg makkelijk om te bepalen welke vloer nou perfect bij uw ruimte past. Wij helpen u hier dan ook graag bij. Benieuwd naar wat Ideaal Vloeren voor u kan betekenen? Aarzel dan niet en vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor een kwaliteit PVC vloer met print bij uw huis of in uw pand. Wilt u eerst een specialist spreken en persoonlijk advies krijgen? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Wij geven u persoonlijk en vrijblijvend vloeradvies op maat en helpen u graag verder. Plan online een afspraak in voor onze showroom en ontdek alle mogelijkheden. Wij zien u graag verschijnen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken voor uw ideale vloer!

Afspraak maken
 • woonkamer pvc vloer
 • specialist pvc vloer
 • hal pvc vloer
 • zolder pvc vloer
 • pvc vloer zakelijk
 • pvc vloeren

Onze leveranciers van hoge kwaliteit PVC vloeren

Saffier logo
mFLOR logo
TFD on the floor logo
Expona logo
objectflor logo

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.