Reviews van onze klanten

Niks dan lof over Antoin!!! Prachtige, vloer gemaakt! Wat een vakman. Wij zijn er heel erg blij mee. Ook wat betreft prijs kwaliteits verhouding. Ga zo door Antoin!
⭐⭐⭐⭐⭐
L.Dumoulin
gietvloeren hal
gietvloer badkamer

Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Men heeft daar kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Antoin heeft bij ons de vloer echt foutloos gelegd. En ook het service niveau is hoog te noemen. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Indien men meer informatie nodig heeft ben ik bereid dit te delen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Berrie de Vet

Een gietvloer uitzoeken, zo gebeurd! Althans zo ga je er aan beginnen. Valt dat even tegen. Zoveel winkels en vaklui, zeveel meningen en raadgevingen zijn er. Op den duur zie je door de bomen het bos niet meer en ben je genegen om een andere oplossing te zoeken voor je vloer-“probleem”.
Tot dat je bij Ideaalvloeren in Nistelrode terechtkomt. Lijkt op het eerste gezicht een beetje moeilijk want je kunt alleen maar of afspraak en dan het liefst in de avonduren terecht. Dit heeft een goede reden blijkt al snel.
Het gesprek verloopt zéér duidelijk, geen franje, geen belofte’s geen dure schoonmaakmiddelen koppel-verkoop.
Binnen 10 minuten was de beslissing gevallen. Twan Jacobs gaat het worden. Na een paar dagen opmeten en dat 14 dagen later de vloer erin. Gebeurt in een aangenaam tempo. En secuur, vooral secuur. Geen spatje op de muren te vinden, alles mooi strak en afgewerkt.
Voor ons een topprestatie en dan ook nog, zeer belangrijk, voor een zeer redelijke prijs. En zeker deze prijs meer dan waard.
Twan, bedankt!

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam. van der Kammen

gietvloer leggen keuken
keuken gietvloer

Afgelopen januari een pvc vloer in huiskamer en hal laten leggen, met een geweldig mooi resultaat.
Ik ben erg tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen, ook voor wat betreft kwaliteit/prijs. Antoin is echt een vakman.

⭐⭐⭐⭐⭐

MdK

Afgelopen week was het eindelijk zover,… het team van Ideaal Vloeren heeft een prachtige vloer afgeleverd in ons nieuwbouwhuis in Duitsland.
Zowel de vloer op de benedenverdieping, bovenverdieping incl. badkamer hebben zij vakkundig gegoten en ziet er echt Top uit !
Complimenten aan Antoin & zijn positief ingestelde team. Hij zorgt voor een goede werkvoorbereiding, duidelijke afspraken en vooral ook het nakomen van zijn afspraken. Wij kunnen Ideaal vloeren absoluut aanbevelen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Thanks! Colette & Christoph

gietvloeren praktijk

Voordelen PVC vloeren

Om een gedegen keuze te maken wilt u graag de voornaamste voordelen van een PVC vloer weten, daarom hebben we deze voor u op een rijtje gezet:

  • Een PVC vloer is ijzersterk en bevat een goede slijtlaag, hierdoor kunnen er weinig krassen en andere beschadigingen op ontstaan.
  • Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken.
  • Een PVC vloer is zeer geschikt als vloer boven een vloerverwarming.

Van betonlook tot kekke print

Met een PVC vloer hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.
Bij de houtlook varianten zijn er zelfs PVC vloeren waar een houtnerf aan toegevoegd is. Ook bij de PVC vloer die er uitziet als steen is er de mogelijkheid deze met een steenreliëf toe te passen voor een nog natuurlijkere uitstraling. Verder is de PVC vloer met de looks van een stoere betonvloer maar de voordelen van een PVC vloer erg populair.

Waarom ideaal vloeren

  • Ruim 21 jaar ervaring in gietvloeren

  • Persoonlijk en eerlijk advies

  • Zeer scherp in prijs

  • Tot 15 jaar garantie op de hoogste kwaliteit

  • Alle RAL en NCS kleuren mogelijk en direct leverbaar

  • Showroom in Nistelrode

Kom langs in onze showroom!

Heb je besloten dat je een PVC vloer in Den Bosch wil laten leggen, maar weet je nog niet zo goed welke kleur het beste in jouw kantoor of woning past? Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak inplannen
Showroom gietvloeren en pvc vloeren

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies