Gietvloer Berlicum

Bent u woonachtig in Berlicum en zou u graag een nieuwe vloer willen hebben? Bij Ideaal Vloeren hebben we de vloer die u zoekt. Een gietvloer is gemakkelijk in onderhoud en ook nog eens erg modern. Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van gietvloeren. Al meer dan 21 jaar zijn wij actief in dit vakgebied. Als u graag een gietvloer wilt hebben, heeft u keuze uit veel verschillende soorten gietvloeren. Advies of hulp nodig bij het uitzoeken van een gietvloer in Berlicum? Neem gerust contact met ons op.

Een duurzame gietvloer in Berlicum

Tegenwoordig worden er steeds meer gietvloeren geplaatst in woonkamers, badkamers en in keukens. Dit komt omdat een gietvloer in verschillende soorten verkrijgbaar is, maar ook omdat een gietvloer erg stijlvol is. Van een goed aangebrachte gietvloer heeft u jarenlang plezier. Bij Ideaal Vloeren krijgt u professioneel advies als u op zoek bent naar een gietvloer die bij uw interieur past. Wij kunnen een gietvloer aanleggen voor particulier en voor de zakelijke markt. Vroeger werden de gietvloeren namelijk gelegd in de zakelijke sectoren omdat het een onderhoudsarm karakter heeft. Nu heeft een gietvloer in Berlicum ook de harten van de andere inwoners gestolen. Zou u graag een gietvloer met eigen ogen willen bekijken? Kom langs in onze showroom!

Welke soorten gietvloeren Berlicum zijn er?

Als u kiest voor Ideaal Vloeren heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Onze 3 gietvloeren zijn: PU gietvloer, cementgebonden gietvloer en een coatingvloer. Momenteel is de PU gietvloer de populairste gietvloer in Berlicum. Een PU gietvloer is bestand tegen krassen en andere vormen van schade. Vooral als u kinderen heeft is deze vloer erg geschikt. Houdt u liever een stoere en industriële look? Een cement gietvloer heeft een authentiek karakter die aan uw eisen kan voldoen en is beschikbaar in diverse grijs tinten. Een coatingvloer of ook wel een epoxyvloer genoemd is erg vergelijkbaar met een PU gietvloer, maar bestaat uit 1 of 2 componenten. Vaak worden deze gietvloeren gebruikt voor magazijns en werkplaatsen. Voor vragen over de verschillende gietvloeren kunt u contact met ons opnemen. 

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van een gietvloer in Berlicum

U zult het vast niet verwachten maar een gietvloer heeft veel voordelen. Het is niet alleen eenvoudig schoon te maken maar heeft ook een zeer lange levensduur. Ook zijn de vloeren erg veerkrachtig en dus geschikt voor zware belasting. Bij Ideaal Vloeren heeft u de keuze uit alle RAL en NCS kleuren. Heeft u thuis vloerverwarming? Gietvloeren zijn erg geschikt hiervoor! Bent u erg enthousiast geworden en zou u graag een offerte willen aanvragen? Dit kan eenvoudig online gedaan worden.

Contact opnemen
gietvloer berlicum

Wij kunnen u helpen met…

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.