Over Ideaal Vloeren

In 2010 ben ik (Antoin Jacobs) het bedrijf Ideaal Vloeren gestart. Twintig jaar geleden begon ik als woningstoffeerder. Mijn werkzaamheden bestonden onder andere uit het monteren van binnen en buiten zonwering en raamdecoratie, zoals gordijnen en draperieën. Tevens verwerkte ik tapijt en marmoleum. Al snel merkte ik dat mijn passie lag bij vloeren, het liefst hield ik me daar volledig mee bezig als woningstoffeerder. Maar dat kon natuurlijk niet, er behoorde ook andere taken tot de functie.

Vanwege mijn liefde om met vloeren bezig te zijn en mijn interesse in diverse vloeren, ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden om me nog alleen te richten op vloeren. Zo ontstond in 2010 het bedrijf Ideaal Vloeren. Een droom is uitgekomen. Ik heb me gespecialiseerd in drie soorten vloeren: gietvloeren, PVC vloeren en cement gebonden gietvloeren. Sindsdien loopt het goed met de zaken en vanaf 2 april 2017 is er een nieuwe showroom in Nistelrode geopend en op 1 maart 2021 weer een nieuwe, grotere showroom in Loosbroek.

Al meer dan 20 jaar ben ik gespecialiseerd in verschillende soorten harde en zachte vloeren. Inmiddels ben ik versterkt met een ervaren team. Als geen ander weten we dat elke vloer aandacht nodig heeft en jarenlang mee kan gaan, mits het goed onderhouden wordt. Onze klanten proberen we dan ook altijd te overtuigen van dit belang, zodat zij zo lang mogelijk kunnen genieten van hun vloer. Bij Ideaal Vloeren vinden we het belangrijk om naar de klant te luisteren en open te staan voor hun wensen. We proberen al hun vragen met onze kennis en ervaring zo goed mogelijk te beantwoorden. Samen gaan we met de klant om tafel om zo te bekijken wat de mogelijkheden zijn en wordt er een gedegen keuze gemaakt welke vloer het beste bij de wensen aansluit.

Heeft u vragen aan ons, of wilt u advies over vloeren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Even langs komen voor een kopje koffie kan natuurlijk ook altijd!

Eigenaar Antoin Jacobs over gietvloeren

Kijk hoe Antoin Jacobs van Ideaal Vloeren uitleg geeft over de vele voordelen en mogelijkheden van gietvloeren.

Offerte Aanvragen

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.