Gietvloer Boxtel

Wilt u een moderne en strakke gietvloer in Boxtel laten plaatsen?
Ideaal Vloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren dus lees gerust verder over de mogelijkheden.

Van oorsprong werden gietvloeren met name voor industriële doeleinden toegepast. Echter, steeds vaker worden gietvloeren in woningen toegepast. Dit is ook wel begrijpelijk als we kijken naar de eigenschappen van gietvloeren en de uitstraling die het geeft aan een ruimte.

Duurzaam & modern

Van een goed aangebrachte gietvloer kunt u jarenlang plezier hebben. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan u de vloer eenvoudig schoonmaken, er zijn immers geen voegen waar het vuil zich kan ophopen.

Het voordeel van gietvloeren is daarnaast dat ze erg slijtvast zijn waardoor ze jaren meegaan en ook de originele kleur behouden. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw woning dan ook een duurzame keuze naast de moderne uitstraling die het geeft aan de ruimtes. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur.

Gietvloer specialist met +20 jaar ervaring

De gietvloer specialisten van Ideaal Vloeren werken al meer dan 20 jaar met o.a. gietvloeren. Hierdoor kan Ideaal Vloeren u enerzijds gedegen advies geven en anderzijds de besproken plannen deskundig uitvoeren. Hierdoor zal het eindresultaat compleet aan uw verwachtingen voldoen. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren gietvloer specialist nodigen we u graag uit om eens vrijblijvend de showroom te bezoeken.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Showroom op afspraak

Wanneer u erover denkt om een gietvloer in uw woning toe te passen denken we graag met u mee. Aangezien de vloer een grote invloed heeft op de totale uitstraling begrijpen we dat u graag eerst een aantal gietvloeren komt bekijken in onze showroom.

Neem hiervoor eenvoudig contact op via onderstaande knop of plan telefonisch een afspraak in via 06 43984276.

Contact opnemen
Gietvloer in Boxtel

Wij kunnen u helpen met…

Gietvloer in keuken Gietvloer in keuken

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.