Gietvloer Den Bosch

Wilt u een gietvloer laten plaatsen in uw kantoor, bedrijfspand of woning in Den Bosch? Ideaal Vloeren legt regelmatig gietvloeren in woonkamers, keukens, badkamers en bedrijfspanden in Den Bosch.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gietvloeren, het geven van advies op het gebied van gietvloeren en het onderhouden ervan. In de afgelopen jaren hebben we honderden klanten blij gemaakt met een nieuwe gietvloer en inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé gietvloeren specialist in Den Bosch.

Vroeger werden gietvloeren vooral gebruikt als bedrijfsvloer. Dit komt omdat gietvloeren sterk zijn, goed tegen vocht kunnen en makkelijk in onderhoud zijn. Tegenwoordig worden gietvloeren steeds vaker gelegd in woonkamers, badkamers en in keukens. En dat is niet voor niks. Gietvloeren zien er stijlvol uit en zijn in alle soorten kleuren te verkrijgen.

Neem direct contact op

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duurzaam & modern

Van een goed aangebrachte gietvloer kunt u jarenlang plezier hebben. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan u de vloer eenvoudig schoonmaken, er zijn immers geen voegen waar het vuil zich kan ophopen.

Het voordeel van gietvloeren is daarnaast dat ze erg slijtvast zijn waardoor ze jaren meegaan en ook de originele kleur behouden. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw woning dan ook een duurzame keuze naast de moderne uitstraling die het geeft aan de ruimtes. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur.

Gietvloer Den Bosch in bestaande woning of nieuwbouw woning

Heeft u een nieuwbouw woning of een bestaande woning in Den Bosch? Bij beide type woningen kunt een gietvloer laten plaatsen. Het voordeel van een gietvloer is dat perfect samen gaat met vloerverwarming. Dus wilt u over uw nieuwe vloerverwarming een gietvloer laten leggen in Den Bosch, dan is dit zeker mogelijk. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Ook bij bestaande woningen is het mogelijk om een gietvloer te leggen over een bestaande tegelvloer of cementvloer. Wij komen graag bij u langs in Den Bosch om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken.

20 jaar ervaring en honderden tevreden klanten met een gietvloer in Den Bosch

Ruim 20 jaar maken we klanten in Den Bosch en omstreken tevreden met een moderne gietvloer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal voorzien van gedegen advies en uw gietvloer op een nauwkeurige wijze leggen. Dankzij onze aanpak zijn we ervan overtuigd dat we jouw nieuwe gietvloer naar tevredenheid kunnen leggen. Kom vooral een langs in onze showroom, dan laten we alle mogelijkheden zien.

Waarom ideaal vloeren

  • Ruim 21 jaar ervaring in gietvloeren

  • Persoonlijk en eerlijk advies

  • Zeer scherp in prijs

  • Tot 15 jaar garantie op de hoogste kwaliteit

  • Alle RAL en NCS kleuren mogelijk en direct leverbaar

  • Showroom in Loosbroek

Gietvloer showroom Den Bosch

Heb je besloten dat je een gietvloer in Den Bosch wil laten leggen, maar weet je nog niet zo goed welke kleur het beste in jouw kantoor of woning past? Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak inplannen
Gietvloer Den Bosch

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies