Gietvloer laten leggen in Den Bosch

Wilt u een gietvloer laten plaatsen in uw kantoor, bedrijfspand of woning in Den Bosch? Ideaal Vloeren legt regelmatig gietvloeren in woonkamers, keukens, badkamers en bedrijfspanden in Den Bosch. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van gietvlieren, advies op het gebied van gietvloeren en het onderhouden ervan. In de afgelopen jaren hebben we honderden klanten blij gemaakt met een nieuwe gietvloer en inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé gietvloeren specialist in Den Bosch.

Vroeger werden gietvloeren vooral gebruikt als bedrijfsvloer. Dit komt omdat gietvloeren sterk zijn, goed kunnen tegen vocht en makkelijk zijn in onderhoud. Tegenwoordig worden gietvloeren steeds vaker gelegd in woonkamers, badkamers en en keukens. En dat is niet voor niks. Gietvloeren zien er stijlvol uit en zijn in alle soorten kleuren te verkrijgen. Kom eens naar onze showroom in de buurt van Den Bosch om alle mogelijkheden te bekijken!

Offerte aanvragen

Duurzaam & modern

Van een goed aangebrachte gietvloer kunt u jarenlang plezier hebben. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan u de vloer eenvoudig schoonmaken, er zijn immers geen voegen waar het vuil zich kan ophopen.

Het voordeel van gietvloeren is daarnaast dat ze erg slijtvast zijn waardoor ze jaren meegaan en ook de originele kleur behouden. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw woning dan ook een duurzame keuze naast de moderne uitstraling die het geeft aan de ruimtes. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur.

20 jaar ervaring en honderden tevreden klanten

Ruim 20 jaar maken we klanten in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en omstreken tevreden met een moderne gietvloer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal voorzien van gedegen advies en uw gietvloer op een nauwkeurige wijze leggen. Dankzij onze aanpak zijn we ervan overtuigd dat we jouw nieuwe gietvloer naar tevredenheid kunnen leggen. Kom vooral een langs in onze showroom, dan laten we alle mogelijkheden zien.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor een vloer!

Kom langs in onze showroom!

Heb je besloten dat je een gietvloer in Den Bosch wil laten leggen, maar weet je nog niet zo goed welke kleur het beste in jouw kantoor of woning past? Neem dan contact op met ons enthousiaste team. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.  Neem hiervoor eenvoudig contact op via onderstaande knop of plan telefonisch een afspraak in via 06 43984276.

Contact opnemen

Wij kunnen u helpen met…

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies