Gietvloer Den Bosch

Een gietvloer Den Bosch laten plaatsen in uw woning, bedrijfspand of op kantoor? Ideaal Vloeren is de gietvloer specialist in de omgeving van Den Bosch. Jarenlang ervaring in het plaatsen van gietvloeren in keukens, badkamers, woonkamers en allerhande bedrijven. Geen vloer kent nog geheimen voor onze professionals die u tevens graag informeren over tijdig en goed onderhoud van uw gietvloer.

Een gietvloer Den Bosch als bedrijfsvloer?

Vroeger werden gietvloeren vooral gebruikt als bedrijfsvloer. Dit komt omdat gietvloeren sterk zijn, goed tegen vocht kunnen en makkelijk in onderhoud zijn. Tegenwoordig worden gietvloeren steeds vaker gelegd in woonkamers, badkamers en in keukens. En dat is niet voor niks. Gietvloeren zien er stijlvol uit en zijn in alle soorten kleuren te verkrijgen. Gietvloeren zijn sterke, naadloze en duurzame vloeren die op een dragende ondervloer worden gegoten. Ze hebben vaak een moderne en industriële look en geven uw huis een comfortabel maar stijlvol gevoel. Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Wilt u een gietvloer Den Bosch in de bekende cementgebonden vorm? Of een kunststof variant zoals Epoxy of polyurethaan gietvloer? Ideaal Vloeren is met alle soorten en materialen gietvloeren bekend.

Neem direct contact op

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een duurzame en moderne gietvloer Den Bosch

Van een goed aangebrachte gietvloer heeft u jarenlang plezier. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht, is een gietvloer goed en eenvoudig te onderhouden. Schoonmaken is zo gebeurd omdat er geen voegen in de vloer aanwezig zijn waarin vuil zich kan ophopen. Een ander voordeel van gietvloeren is dat ze erg slijtvast zijn. Hierdoor behouden ze hun originele kleur en kunnen ze tegen een stootje. Een lange levensduur is dan ook waar een gietvloer Den Bosch om bekend staat. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw woning dan ook een duurzame keuze. Tel daar de stijlvolle en moderne uitstraling die het geeft aan de ruimtes bij op en u heeft een topvloer met topkwaliteiten in huis. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u bovendien de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur.

Uw gietvloer Den Bosch in een bestaande woning of nieuwbouwwoning?

Heeft u een nieuwbouwwoning of een bestaande woning in Den Bosch? Bij beide type woningen kunt een gietvloer laten plaatsen. Het voordeel van een gietvloer is dat perfect samengaat met vloerverwarming. Dus wilt u over uw nieuwe vloerverwarming een gietvloer laten leggen in Den Bosch, dan is dit zeker mogelijk. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Onderhoud Gietvloeren

Zoals gezegd is een gietvloer snel schoon te maken en onderhoudsarm. Vet- of wijnvlekken zijn makkelijk te verwijderen en laten geen schade achter op een gietvloer. Let er wel op dat u nooit gebruikmaakt van een schuurspons of ander materiaal dat krassen op de vloer kan veroorzaken.. Verder is het aan te raden geen schoonmaak oliën te gebruiken, omdat ook deze oliën vlekken kunnen veroorzaken. Gebruik daarom beter een microvezel dweil in combinatie met een zeepvrij reinigingsmiddel. Uiteraard zijn deze reinigingsmiddelen te bestellen bij Ideaal Vloeren. Bovendien vindt u bij ons allerlei handige onderhoudstips voor uw gietvloer Den Bosch.

Voordelen Gietvloer

Gietvloeren zijn niet alleen erg mooi maar hebben ook veel voordelen. Om u te helpen de juiste keuze te maken hebben wij alle voordelen hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Gietvloeren zijn slijtvast, en hebben dus een zeer lange levensduur
 • Ook zijn de vloeren naadloos waardoor het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is
 • De vloeren zijn erg veerkrachtig en dus geschikt voor zware belasting
 • Gietvloeren zijn veilig voor dieren & kinderen
 • In alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar
 • Gietvloeren zijn erg geschikt voor vloerverwarming

De kleurkeuze loopt erg uiteen van een witte gietvloer tot aan een gietvloer met betonlook. Ook is het mogelijk om uw vloer in een specifieke kleur aan te brengen.

Waarom ideaal vloeren

 • Ruim 21 jaar ervaring in gietvloeren

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op de hoogste kwaliteit

 • Alle RAL en NCS kleuren mogelijk en direct leverbaar

 • Showroom in Loosbroek

Kom voor inspiratie voor uw gietvloer Den Bosch naar onze showroom

Benieuwd naar wat Ideaal Vloeren voor u kan betekenen? Wilt u meer informatie over een van onze soorten gietvloeren of over hoe wij te werk gaan? Samen afstemmen welke gietvloer Den Bosch het meest geschikt is voor uw situatie en aansluit op uw persoonlijke voorkeuren? Vraag direct een offerte aan voor een kwaliteit gietvloer bij u in huis. Wilt u eerst een specialist spreken en persoonlijk advies krijgen? Kom langs in onze showroom. Wij geven u persoonlijk en vrijblijvend vloeradvies op maat en helpen u graag verder. Plan online een afspraak in voor onze showroom en ontdek alle mogelijkheden.

Afspraak inplannen
Gietvloer Den Bosch

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies