Gietvloer Eindhoven

Op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een gietvloer in Eindhoven? Dan bent u bij Ideaal Vloeren aan het juiste adres. Ideaal Vloeren brengt met plezier prachtige gietvloeren aan in Eindhoven bij particulieren en bedrijven. Met onze jarenlange ervaring weten onze specialisten hoe ze een gietvloer in Eindhoven naar uw wens kunnen aanleggen. Advies over een gietvloer in uw bedrijf of woning is daarom ook altijd persoonlijk afgestemd op uw situatie. Ook hebben we een showroom in gietvloeren vlakbij Eindhoven. Zou u graag meer informatie willen? Neem gerust contact met ons op.

Gietvloeren omgeving Eindhoven

Onze showroom in gietvloeren in omgeving Eindhoven heeft ruime keus in egale vloeren in diverse kleurtinten. De vloeren hebben bijna alleen maar voordelen. Zelfs bij intensief gebruik blijven de vloeren er perfect uitzien. Enkele voordelen van een gietvloer zijn:

– De slijtvaste eigenschappen zorgen ervoor dat de gietvloer vele jaren meegaat.
– In tegenstelling tot tegels en laminaat zijn gietvloeren naadloos. Er komt dus geen vocht of vuil tussen de naden. Reinigen is hierdoor zeer eenvoudig en kost weinig tijd.
– Er kunnen makkelijk zware meubelen op de vloer geplaatst worden doordat de draagkracht hoog is.
– De vloeren kunnen goed worden gebruikt met kinderen en huisdieren.
– Gietvloeren kunnen prima in combinatie met vloerverwarming worden gebruikt.

Soorten gietvloeren die we leggen in Eindhoven

De gietvloer van polyurethaan (PU), epoxy gietvloer en cementgebonden gietvloeren worden in woningen en bedrijfsruimten gebruikt. In showroom gietvloeren omgeving Eindhoven kunt u alle vloeren met elkaar vergelijken en informatie opvragen over uw gewenste vloer.
PU-gietvloeren behouden hun levendige kleuren. Ze vervagen niet. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een betonlook gietvloer of een gietvloer met kleurendynamiek waarin meerdere kleuren door elkaar zijn gemengd. Deze gietvloeren hebben een speels effect met  een patroon van meerdere kleurtinten. Een epoxy gietvloer heeft een glimmende coatinglaag en staat bovendien chique. Epoxy is een soort vloeibare giethars. Het kan voor diverse doeleinden en kunstprojecten worden gebruikt. De coating is zeer egaal en doorzichtig. Ook acrylaat heeft dit effect. Beide middelen worden voor gecoate gietvloeren gebruikt met een mooie afwerking. Deze worden met een antisliplaag aangebracht. De vloeren lenen zich uitstekend voor garages en vochtige ruimten. Gietvloer Eindhoven beschikt ook over gietvloeren van cementmengsel. Dit is een soort mortel dat vloeren zeer egaal maakt. De betonlook staat stoer en robuust. Een betonlook is bovendien tijdloos. Deze vloer staat daarom mooi in een industrieel interieur. U heeft de keuze uit verschillende tinten grijs bij betonvloeren.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijsopgave en informatie

Kom eens langs in onze showroom dichtbij Eindhoven en ontvang een passende prijsopgave. Onze specialisten staan graag voor u klaar. U kunt gemakkelijk online een offerte op maat aanvragen zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Contact opnemen
gietvloer eindhoven
Gietvloer in keuken Gietvloer in keuken

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.