Gietvloer Helmond

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf die gespecialiseerd is in het aanbrengen van moderne en strakke gietvloeren? Dan bent u bij Ideaal Vloeren aan het juiste adres.  Een gietvloer is over het algemeen eenvoudig in onderhoud en ook nog eens erg stijlvol. Het kan uw interieur een industriële look geven en uw huis erg stijlvol maken. Bij Ideaal Vloeren heeft u keuze uit verschillende gietvloeren die verkrijgbaar zijn in alle RAL en NCS kleuren. Zou u graag meer informatie willen over onze gietvloeren in Helmond? Neem vrijblijvend contact op.

Wat zijn gietvloeren?

Een gietvloer is sterk, naadloze en duurzame vloer die in uw woonkamer, keuken, badkamer of bedrijfspand aangelegd kan worden. Gietvloeren worden niet gelegd maar worden op een ondervloer gegoten. Ideaal Vloeren brengt al meer dan 21 jaar gietvloeren in Helmond aan en doet dat nog steeds met plezier. Wij werken voor particulieren en voor bedrijven. Wij zorgen voor een goede basis van uw interieur. De specialisten van Ideaal Vloeren luisteren graag naar u en geven op basis van uw wens professioneel advies. Benieuwd wat Ideaal Vloeren voor u kan betekenen? Vraag online een offerte aan. 

Kies een gietvloer die bij u en uw interieur past

Wilt u graag een gietvloer die goed in uw interieur past? Bij Ideaal Vloeren heeft u ruime keuze uit de verschillende gietvloeren. Een populaire gietvloer in Helmond is de PU gietvloer, ook wel polyurethaan gietvloer genoemd. Met deze gietvloer kunt u alle kanten op van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen betonlook tot kekke prints. In ons assortiment hebben we ook een cementgebonden gietvloer. De naam zegt het al, de gietvloer is gemaakt van een cementmengsel waardoor de vloer een authentiek karakter krijgt. Als laatste kunt u kiezen voor een coatingvloer. Deze gietvloer wordt vaak geplaatst in magazijnen of werkplaatsen. Door de coating is het niet alleen slijtvast maar is het ook extreem hoog belastbaar.

De voordelen van een gietvloer in Helmond

Bent u al erg enthousiast geworden? We vertellen je graag meer over de gietvloeren van Ideaal Vloeren. U heeft niet alleen ruime keuze maar een gietvloer kent ook vele voordelen. We hebben alle voordelen onder elkaar gezet:

  • Een gietvloer is slijtvast.
  • Een gietvloer heeft een lange levensduur.
  • De vloeren zijn naadloos waardoor de onderhoud erg makkelijk is.
  • Gietvloeren zijn veilig voor kinderen en dieren.
  • Geschikt voor vloerverwarming.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom langs in onze showroom

Zou u graag de gietvloeren met eigen ogen willen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. U kunt eenvoudig online een afspraak maken om langs te komen. Wij geven u graag persoonlijk advies en helpen u graag verder.

Contact opnemen
Gietvloer in Helmond

Wij kunnen u helpen met…

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.