Gietvloer Tilburg

Wilt u een moderne en strakke gietvloer in Tilburg laten plaatsen?
Ideaal Vloeren is gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren dus lees gerust verder over de mogelijkheden.

Van oorsprong werden gietvloeren met name voor industriële doeleinden toegepast. Echter, steeds vaker worden gietvloeren in woningen toegepast. Dit is ook wel begrijpelijk als we kijken naar de eigenschappen van gietvloeren en de uitstraling die het geeft aan een ruimte.

Duurzaam & modern

Van een goed aangebrachte gietvloer kunt u jarenlang plezier hebben. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan u de vloer eenvoudig schoonmaken, er zijn immers geen voegen waar het vuil zich kan ophopen.

Het voordeel van gietvloeren is daarnaast dat ze erg slijtvast zijn waardoor ze jaren meegaan en ook de originele kleur behouden. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw woning dan ook een duurzame keuze naast de moderne uitstraling die het geeft aan de ruimtes. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur.

Gietvloer specialist met +20 jaar ervaring

De gietvloer specialisten van Ideaal Vloeren werken al meer dan 20 jaar met o.a. gietvloeren. Hierdoor kan Ideaal Vloeren u enerzijds gedegen advies geven en anderzijds de besproken plannen deskundig uitvoeren. Hierdoor zal het eindresultaat compleet aan uw verwachtingen voldoen. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren gietvloer specialist nodigen we u graag uit om eens vrijblijvend de showroom te bezoeken.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Showroom op afspraak

Wanneer u erover denkt om een gietvloer in uw woning toe te passen denken we graag met u mee. Aangezien de vloer een grote invloed heeft op de totale uitstraling begrijpen we dat u graag eerst een aantal gietvloeren komt bekijken in onze showroom.

Neem hiervoor eenvoudig contact op via onderstaande knop of plan telefonisch een afspraak in via 06 43984276.

Contact opnemen
Gietvloer Tilburg

Wij kunnen u helpen met…

De specialist voor uw PVC vloer Uden

Wij hebben 20 jaar aan ervaring, al zeggen we liever 20 jaar aan werkplezier. Dat geeft onze manier van werken het beste weer. Het leggen van een PVC vloer kent voor onze ervaren specialisten geen geheimen meer. We adviseren deze populaire vloer dan ook graag wanneer mensen vragen naar een goedkoop alternatief voor een houten vloer of betonnen gietvloer. Een PVC vloer kan in allerlei vormen, kleuren en printen gemaakt worden. Zoekt u een houtvrije parketvloer in de vorm van een PVC vloer in Uden? Dan is Ideaal Vloeren uw PVC specialist!

De voordelen van uw PVC vloer Uden

  • IJzersterk en een uitstekende slijtlaag die krassen en andere beschadigingen tegenhoudt.
  • Onderhoudsarm en zeer eenvoudig schoon te maken
  • Zeer geschikt boven vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Rechtstreeks op ondergrond te plaatsen
  • Past zich moeiteloos aan op de kamertemperatuur en voelt daarom zeer comfortabel aan
  • Uitgebreide mogelijkheden in kleur, patroon en design

Waarom kiezen voor een PVC vloer Uden?

Een PVC vloer bestaat uit meerder lagen polyvinylchloride en wordt vaak afgewerkt met een PU bovenlaag. Deze PU- toplaag zorgt ervoor dat het erg slijtvast en uiterst waterbestendig is. Ook het uiterlijke vertoon is volledig naar wens te personaliseren. Een visgraat patroon, betonlook of houtlook met brede planken van PVC? Het kan allemaal. Bovendien wordt de kwaliteit van zowel de look en feel van PVC vloeren nog altijd alsmaar beter en beter. Onze PVC vloer in Uden is dun, soepel en kan in allerlei prints gedrukt worden. De ideale vloer voor jarenlang plezier in de woonruimte. Maar een PVC vloer is ook ideaal in kantoorruimtes vanwege het weinige onderhoud, geluiddempende effect en krachtige slijtlaag.

Uw PVC vloer Uden kopen bij Ideaal Vloeren?

Ideaal Vloeren brengt al geruime tijd met plezier deze prachtige PVC vloeren aan bij particulieren en bedrijven. Dankzij onze kennis, ervaring en werkplezier kunnen we u een topservice verzekeren van A tot Z in het verzorgen van uw PVC vloer. Persoonlijk advies van een van onze specialisten? Kies dan geheel vrijblijvend voor ons vloeradvies. Onze showroom eens bezoeken voor informatie en inspiratie? Plan dan een afspraak in. Heeft u al een duidelijk beeld van welke PVC vloer in Uden u graag wilt plaatsen? Vraag dan snel een offerte aan. Ideaal Vloeren zorgt voor uw ideale vloer.

Gietvloer in keuken Gietvloer in keuken

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Gietvloer
Vrijblijvend vloeradvies

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.