Gietvloer Tilburg

Wilt u een mooie moderne vloer in uw woonkamer, keuken of badkamer? Een gietvloer van Ideaal Vloeren is eenvoudig in onderhoud en verkrijgbaar in alle RAL en NCS kleuren. Ideaal Vloeren komt graag bij u langs om een gietvloer in Tilburg aan te leggen. Een gietvloer geeft uw woning een een comfortabel en een stijlvol gevoel. Wij zorgen voor een goede basis van uw interieur. De specialisten van Ideaal Vloeren luisteren graag naar u en geven op basis van uw wens professioneel advies. Neem gerust contact met ons op.

Een kwalitatieve gietvloer in Tilburg

Gietvloeren zijn sterke, naadloze en duurzame vloeren die op een dragende ondervloer worden gegoten. Ideaal Vloeren kan een gietvloer in Tilburg in uw woning, bedrijfspand of magazijn plaatsen. Voorheen werden ze alleen maar geplaatst in de zakelijke markt. Tegenwoordig heeft de gietvloer de harten van vele mensen weten te veroveren. Als u gaat voor gietvloer Tilburg, geeft het uw interieur een moderne en industriële look. Heeft u kleine kinderen of een huisdier? Een gietvloer is makkelijk in onderhoud en ook nog eens krasbestendig. 

Vind uw ideale gietvloer in Tilburg

Ideaal Vloeren heeft een ruim assortiment aan gietvloeren in Tilburg. Ook bestaan er veel verschillende soorten zodat u een gietvloer volledig naar uw smaak uit kan kiezen. Een populaire soort is de PU gietvloer. Deze gietvloer heeft een strakke uitstraling en u heeft oneindig veel keus uit uit allerlei designs. U kunt ook kiezen voor een cementgebonden gietvloer. Dit geeft uw woning of bedrijfspand een stoere look. De laatste type gietvloer is de coatingvloer (epoxy). De coating is niet alleen slijtvast, maar ook extreem hoog belastbaar. Deze gietvloer komt vaak voor in magazijns. 

Gemakkelijk in onderhoud en krasbestendig!

Zoals u heeft gelezen is het al vaker benoemd dat een gietvloer erg gemakkelijk in onderhoud is. Als u vet- of wijnvlekken maakt, zijn deze erg eenvoudig om te verwijderen. Wij willen u wel vertellen dat het niet de bedoeling is om uw gietvloer schoon te maken met een schuurspons of ander materiaal dat krassen op de vloer kan veroorzaken. Om schoon te maken kunt u gaan voor zeepvrije schoonmaakmiddelen. Om er echt van verzekerd te zijn dat u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt, kunt u de reinigingsmiddelen bestellen bij Ideaal Vloeren. 

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zijn de gietvloeren prijzen in Tilburg?

Zou u graag van te voren een prijsindicatie willen hebben? U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als wij bij u langskomen. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen in onze Showroom. De specialisten van Ideaal Vloeren staan je graag te woord.

Contact opnemen
Gietvloer Tilburg

Wij kunnen u helpen met…

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.