Gietvloer keuken

Wilt u een moderne en strakke gietvloer in uw keuken? Van oorsprong werden gietvloeren met name voor industriële doeleinden toegepast. Echter, steeds vaker worden gietvloeren in keukens toegepast. Dit is ook wel begrijpelijk als we kijken naar de eigenschappen van gietvloeren en de uitstraling die het geeft aan een ruimte zoals bijvoorbeeld de keuken.

Neem contact op

 

Duurzaam & modern

In de keuken zijn vaak mensen aanwezig en er worden geregeld diverse ingrediënten gebruikt voor het bereiden van maaltijden. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan u de keukenvloer eenvoudig schoonmaken, er zijn immers geen voegen waar het vuil zich kan ophopen.

Het voordeel van gietvloeren is daarnaast dat ze erg slijtvast zijn waardoor ze jaren meegaan en ook de originele kleur behouden. Dit maakt de toepassing van een keuken gietvloer dan ook een duurzame keuze naast de moderne uitstraling die het geeft aan de ruimte. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u de kleur kiezen die het beste past bij het uiterlijk van uw keuken.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keuken Gietvloer specialist

De keuken gietvloer specialisten van Ideaal Vloeren werken al meer dan 20 jaar met gietvloeren. Hierdoor kan Ideaal Vloeren u enerzijds gedegen advies geven en anderzijds de besproken plannen deskundig uitvoeren. Hierdoor zal het eindresultaat compleet aan uw verwachtingen voldoen. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren gietvloer specialist nodigen we u graag uit om eens vrijblijvend de showroom te bezoeken.

Grijze Gietvloer keuken
Keuken Gietvloer
PU Gietvloer keuken

Kom langs in onze showroom!

Wanneer u erover denkt om een gietvloer in uw keuken toe te passen, denken we graag met u mee. Aangezien de vloer een grote invloed heeft op het totale uiterlijk van uw keuken begrijpen we dat u graag eerst een aantal gietvloeren komt bekijken in onze showroom.

Plan hiervoor snel en gemakkelijk online een afspraak in. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak inplannen
Showroom gietvloeren en pvc vloeren

Wij kunnen u helpen met…

Voordelen van een gietvloer in de keuken

Een gietvloer is een vloer die als het ware in uw keuken gegoten wordt. Het ingieten van een gietvloer brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van een ingegoten vloer hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Een gietvloer is naadloos, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren en vloeren van hout.
  • Een gietvloer is veerkrachtig en kan een hoge belasting dragen.
  • Een gietvloer is veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
  • Een gietvloer is kleurecht en de kleur van de vloer blijft jarenlang hetzelfde zonder te vervagen.
  • Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk en blijft zelfs met weinig onderhoud vele jaren mooi.
  • Doordat er vele kleuren beschikbaar zijn bij het aanschaffen van een gietvloer, zit er altijd wel een kleur bij die u aanspreekt.

Van betonlook tot kekke print

Met een gietvloer in de keuken hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.

gietvloer zakelijkkeukenvloeren

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.