Gietvloer keuken

Wilt u een moderne en strakke gietvloer in uw keuken? Van oorsprong werden gietvloeren met name voor industriële doeleinden toegepast. Echter, steeds vaker worden gietvloeren in keukens toegepast. Dit is ook wel begrijpelijk als we kijken naar de eigenschappen van gietvloeren en de uitstraling die het geeft aan een ruimte zoals bijvoorbeeld de keuken.

Duurzaam & modern

In de keuken zijn vaak mensen aanwezig en er worden geregeld diverse ingrediënten gebruikt voor het bereiden van maaltijden. Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht kan u de vloer eenvoudig schoonmaken, er zijn immers geen voegen waar het vuil zich kan ophopen.

Het voordeel van gietvloeren is daarnaast dat ze erg slijtvast zijn waardoor ze jaren meegaan en ook de originele kleur behouden. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw keuken dan ook een duurzame keuze naast de moderne uitstraling die het geeft aan de ruimte. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u de kleur kiezen die het beste past bij het uiterlijk van uw keuken.

Gietvloer specialist

De gietvloer specialisten van Ideaal Vloeren werken al meer dan 20 jaar met o.a. gietvloeren. Hierdoor kan Ideaal Vloeren u enerzijds gedegen advies geven en anderzijds de besproken plannen deskundig uitvoeren. Hierdoor zal het eindresultaat compleet aan uw verwachtingen voldoen. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren gietvloer specialist nodigen we u graag uit om eens vrijblijvend de showroom te bezoeken.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor een vloer!

Showroom op afspraak

Wanneer u erover denkt om een gietvloer in uw keuken toe te passen denken we graag met u mee. Aangezien de vloer een grote invloed heeft op het totale uiterlijk van uw keuken begrijpen we dat u graag eerst een aantal gietvloeren komt bekijken in onze showroom.

Neem hiervoor eenvoudig contact op via onderstaande knop of plan telefonisch een afspraak in via 06 43984276.

Contact opnemen

Wij kunnen u helpen met…

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies