Gietvloer Oss

Op zoek naar een mooie nieuwe gietvloer Oss? Wij zijn de gietvloeren specialist in meerdere soorten vloeren en voor elke locatie. Van woonkamer tot keuken of slaapkamer en van bedrijfspand tot loods of werkvloer. Ideaal Vloeren is de gietvloer specialist in Oss en omgeving. Geen gietvloer heeft nog geheimen voor onze specialisten die u tevens graag informeren over tijdig en goed onderhoud van uw vloer.

Een zakelijke of particuliere gietvloer Oss?

In het verleden zagen we gietvloeren voornamelijk in de zakelijke sector vanwege het sterke en onderhoudsarme karakter. Een gietvloer is zeer vochtbestendig en ook snel een gemakkelijk schoon te maken. Maar juist vanwege deze kenmerken is deze populariteit ook overgewaaid naar particulieren. Steeds vaker plaatsen wij een gietvloer Oss in woonkamers, keukens of badkamers. En dat begrijpen wij maar al te goed. Gietvloeren zijn stijlvol en in vrijwel alle kleuren te realiseren. Een gietvloer is sterk, naadloos, duurzaam en wordt op een dragende ondervloer gegoten. Er zijn verschillende soorten gietvloeren. Zoekt u een gietvloer Oss in de bekende cementgebonden vorm, ook wel betonlook? Of een kunststof variant zoals Epoxy of polyurethaan gietvloer? Ideaal Vloeren is met alle soorten en materialen gietvloeren bekend.  Ze hebben vaak een moderne en industriële look en geven uw huis of bedrijfspand een comfortabel maar stijlvol gevoel.

Een gietvloer Oss is duurzaam en modern

Doordat een gietvloer naadloos wordt aangebracht, is een gietvloer goed en eenvoudig te onderhouden. Schoonmaken is minutenwerk omdat er geen voegen in de vloer aanwezig zijn waarin vuil zich kan ophopen. Een ander voordeel van gietvloeren is dat ze erg slijtvast zijn. Hierdoor behouden ze hun originele kleur en kunnen ze tegen een stootje. Een lange levensduur is dan ook waar een gietvloer Oss om bekend staat. Dit maakt de toepassing van een gietvloer in uw woning dan ook een duurzame keuze. Tel daar de stijlvolle en moderne uitstraling die het geeft aan de ruimtes bij op en u heeft een topvloer met topkwaliteiten in huis. Doordat gietvloeren in alle RAL-kleuren leverbaar zijn kunt u bovendien de kleur kiezen die het beste past bij uw interieur. Van een goede gietvloer heeft u jarenlang plezier.

Hoe onderhoudt u uw gietvloer?

Het schoonmaken en onderhouden van uw gietvloer is zeer eenvoudig. Vlekken van bijvoorbeeld vet of wijn zijn makkelijk te verwijderen en laten geen schade achter op een gietvloer. Let er wel op dat u nooit gebruikmaakt van een schuurspons of ander materiaal dat krassen op de vloer kan veroorzaken. Ook adviseren wij geen gebruik te maken van schoonmaak oliën om vlekken of plaatselijke kleurverschillen te voorkomen. Gebruik daarom beter een microvezelmop in combinatie met een zeepvrij reinigingsmiddel. Uiteraard zijn deze reinigingsmiddelen te bestellen bij Ideaal Vloeren. Bovendien vindt u bij ons allerlei handige onderhoudstips voor uw gietvloer Oss.

  • Gietvloeren zijn slijtvast, en hebben dus een zeer lange levensduur
  • Ook zijn de vloeren naadloos waardoor het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is
  • De vloeren zijn erg veerkrachtig en dus geschikt voor zware belasting
  • Gietvloeren zijn veilig voor dieren en kinderen
  • In alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar
  • Gietvloeren zijn erg geschikt voor vloerverwarming

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inspiratie opdoen voor uw gietvloer Oss?

Benieuwd naar wat Ideaal Vloeren voor u kan betekenen? Wilt u meer informatie over een van onze soorten gietvloeren of over hoe wij te werk gaan? Samen afstemmen welke gietvloer Oss het meest geschikt is voor uw situatie en aansluit op uw persoonlijke voorkeuren? Vraag direct een offerte aan voor een kwaliteit gietvloer bij u in huis. Wilt u eerst een specialist spreken en persoonlijk advies krijgen? Kom langs in onze showroom. Wij geven u persoonlijk en vrijblijvend vloeradvies op maat en helpen u graag verder. Plan online een afspraak in voor onze showroom en ontdek alle mogelijkheden.

Contact opnemen
Gietvloer Oss
Gietvloer in keuken Gietvloer in keuken

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.