Gietvloer slaapkamer

Denkt u er over om een mooie gietvloer in uw slaapkamer te laten aanbrengen? Tegenwoordig past men steeds vaker een gietvloer in de slaapkamer toe. Gietvloeren zien er niet alleen zeer mooi uit maar bieden ook veel voordelen. De mogelijkheid om gecombineerd te worden met vloerverwarming zorgt helemaal voor optimaal comfort.

Strak en onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren beschikken een aantal kenmerken die het mogelijk maken om op veel verschillende manieren toegepast te worden. Doordat een gietvloer in de slaapkamer in de ruimte zal worden gegoten ziet deze er zeer strak uit. Er blijven geen naden of oneffenheden zichtbaar waar eventueel vuil of stof zich kan ophopen.

Een tweede voordeel van een gietvloer in de slaapkamer is dat een gietvloer zeer onderhoudsvriendelijk is. Het betreft een glad oppervlak wat het schoonmaken gemakkelijk maakt. Verder staan gietvloeren er om bekend dat de kleur jarenlang behouden blijft.

Gietvloer specialist

Het aanbrengen van een gietvloer vereist specialistische kennis. Doordat Ideaal Vloeren al meer dan 20 jaar actief is in het aanbrengen van o.a. gietvloeren bent u verzekerd van een mooi eindresultaat. We hebben ervaring met verschillende type gietvloeren

We begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur best lastig kan zijn met name doordat alle RAL kleuren leverbaar zijn bij gietvloeren. Daarom adviseren we u graag over geschikte kleuren voor bijvoorbeeld de slaapkamer in uw woning.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan voor een vloer!

Showroom in Nistelrode

Vul het contactformulier in dan denken we graag mee over de toepassing van een gietvloer in o.a. uw slaapkamer. Wanneer u een geheel vrijblijvende offerte wilt opvragen is dit ook mogelijk, vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en we doen u een voorstel.

Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende gietvloeren eerst zelf eens te komen bekijken in onze showroom in Nistelrode, plan hiervoor eenvoudig een afspraak in door te bellen naar 06 43984276 of laat uw gegevens achter via onderstaande knop.

Contact opnemen

Wij kunnen u helpen met…

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies