Gietvloer slaapkamer

Denkt u er over om een mooie gietvloer in uw slaapkamer te laten aanbrengen? Tegenwoordig past men steeds vaker een gietvloer in de slaapkamer toe. Gietvloeren zien er niet alleen zeer mooi uit maar bieden ook veel voordelen. De mogelijkheid om gecombineerd te worden met vloerverwarming zorgt helemaal voor optimaal comfort.

Contact opnemen

Strak en onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren beschikken een aantal kenmerken die het mogelijk maken om op veel verschillende manieren toegepast te worden. Doordat een gietvloer in de slaapkamer in de ruimte zal worden gegoten ziet deze er zeer strak uit. Er blijven geen naden of oneffenheden zichtbaar waar eventueel vuil of stof zich kan ophopen.

Een tweede voordeel van een gietvloer in de slaapkamer is dat een gietvloer zeer onderhoudsvriendelijk is. Het betreft een glad oppervlak wat het schoonmaken gemakkelijk maakt. Verder staan gietvloeren er om bekend dat de kleur jarenlang behouden blijft.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gietvloer slaapkamer

Slaapkamer Gietvloer specialist

Het aanbrengen van een gietvloer vereist specialistische kennis. Doordat Ideaal Vloeren al meer dan 20 jaar actief is in het aanbrengen van o.a. gietvloeren in slaapkamers bent u verzekerd van een mooi eindresultaat. We hebben ervaring met verschillende type gietvloeren.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste kleur best lastig kan zijn met name doordat alle RAL kleuren leverbaar zijn bij gietvloeren. Daarom adviseren we u graag over geschikte kleuren voor bijvoorbeeld de slaapkamer in uw woning.

Showroom in Loosbroek

Vul het contactformulier in dan denken we graag mee over de toepassing van een gietvloer in o.a. uw slaapkamer. Wanneer u een geheel vrijblijvende offerte wilt opvragen is dit ook mogelijk, vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en we doen u een voorstel.

Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende gietvloeren eerst zelf eens te komen bekijken in onze showroom. Plan hiervoor eenvoudig een afspraak in door te bellen naar 06 43984276 of laat uw gegevens achter via onderstaande knop.

Afspraak inplannen
Gietvloer Showroom

Wij kunnen u helpen met…

Voordelen van een gietvloer in de slaapkamer

Een gietvloer is een vloer die als het ware in uw slaapkamer gegoten wordt. Het ingieten van een gietvloer brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van een ingegoten vloer hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Een gietvloer is naadloos, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren en vloeren van hout.
 • Een gietvloer is veerkrachtig en kan een hoge belasting dragen.
 • Een gietvloer is veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
 • Een gietvloer is kleurecht en de kleur van de vloer blijft jarenlang hetzelfde zonder te vervagen.
 • Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk en blijft zelfs met weinig onderhoud vele jaren mooi.
 • Doordat er vele kleuren beschikbaar zijn bij het aanschaffen van een gietvloer, zit er altijd wel een kleur bij die u aanspreekt.

Van betonlook tot kekke print

Met een gietvloer in de slaapkamer hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.

Waarom ideaal vloeren

 • Ruim 25 jaar ervaring 

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op PVC

 • Alle RAL en NCS kleuren direct leverbaar

 • Showroom in Loosbroek

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Aanhef*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.