Gietvloer woonkamer

Op zoek naar een mooie gietvloer voor uw woonkamer? De woonkamer is vaak een ruimte in huis waar u veel tijd doorbrengt. Het is dan ook prettig dat de vloer een waardevolle aanvulling is voor uw woning. Dankzij de vele voordelen van gietvloeren is het een zeer geschikte keuze om toegepast te worden in de woonkamer.

Onderhoudsvriendelijk & slijtvast

Een voordeel van een gietvloer in uw woonkamer is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. In een ruimte waar mensen vaak aanwezig zijn is het ook zaak dat deze goed schoon te houden is. Doordat een gietvloer in uw woonkamer zal worden gegoten hebben stof en vuil weinig kans om zich op te hopen. Met weinig onderhoud blijft een gietvloer erg mooi, het schoonmaken is eenvoudig.

Gietvloeren zijn erg slijtvast waardoor ze bestand zijn tegen krassen van huisdieren en vallende voorwerpen. Verder zijn gietvloeren verkrijgbaar in alle RAL kleuren en behouden deze kleur ook jarenlang. Een gietvloer in uw woonkamer aanbrengen is een duurzame investering in uw woning.

Gietvloer specialist

Doordat Ideaal Vloeren al ruim 20 jaar gietvloeren aanbrengt zijn we in staat om zeer nette gietvloeren op te leveren bij onze klanten. Onze gietvoer specialisten adviseren u ook graag over welke kleuren geschikt zijn om te selecteren voor uw ruimte, het is immers een beslissing waar u jarenlang van wilt gaan genieten. We horen graag uw wensen om vervolgens samen te bepalen welke invulling het gewenste resultaat zal opleveren. Zodra u een keuze heeft kunnen maken zullen wij uw gewenste gietvloer aanbrengen, u hoeft alleen nog maar te genieten.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Wilt u de gietvloeren zelf eens komen bekijken? Plan eenvoudig een afspraak in bij onze showroom door uw gegevens achter te laten via onderstaande knop of bel direct naar 06 43984276.

Indien u liever een vrijblijvende offerte aanvraagt kan dat ook door het offerte formulier in te vullen.

Contact opnemen
gietvloer woonkamer

Wij kunnen u helpen met…

Voordelen van gietvloeren in de badkamer

Een gietvloer is een vloer die als het ware in uw badkamer gegoten wordt. Het ingieten van een gietvloer brengt diverse voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van een ingegoten vloer hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Een gietvloer is naadloos, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegelvloeren en vloeren van hout.
 • Een gietvloer is veerkrachtig en kan een hoge belasting dragen.
 • Een gietvloer is veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen.
 • Een gietvloer is kleurecht en de kleur van de vloer blijft jarenlang hetzelfde zonder te vervagen.
 • Een gietvloer is onderhoudsvriendelijk en blijft zelfs met weinig onderhoud vele jaren mooi.
 • Doordat er vele kleuren beschikbaar zijn bij het aanschaffen van een gietvloer, zit er altijd wel een kleur bij die u aanspreekt.
 
 

Van betonlook tot kekke print

Met een gietvloer in de badkamer hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.

Waarom ideaal vloeren

 • Ruim 21 jaar ervaring in gietvloeren

 • Persoonlijk en eerlijk advies

 • Zeer scherp in prijs

 • Tot 15 jaar garantie op de hoogste kwaliteit

 • Alle RAL en NCS kleuren mogelijk en direct leverbaar

 • Showroom in Nistelrode

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies