Gietvloer woonkamer

Op zoek naar een mooie gietvloer voor uw woonkamer? De woonkamer is vaak een ruimte in huis waar u veel tijd doorbrengt. Het is dan ook prettig dat de vloer een waardevolle aanvulling is voor uw woning. Dankzij de vele voordelen van gietvloeren is het een zeer geschikte keuze om toegepast te worden in de woonkamer.

Onderhoudsvriendelijk & slijtvast

Een voordeel van een gietvloer in uw woonkamer is dat deze zeer onderhoudsvriendelijk is. In een ruimte waar mensen vaak aanwezig zijn is het ook zaak dat deze goed schoon te houden is. Doordat een gietvloer in uw woonkamer zal worden gegoten hebben stof en vuil weinig kans om zich op te hopen. Met weinig onderhoud blijft een gietvloer erg mooi, het schoonmaken is eenvoudig.

Gietvloeren zijn erg slijtvast waardoor ze bestand zijn tegen krassen van huisdieren en vallende voorwerpen. Verder zijn gietvloeren verkrijgbaar in alle RAL kleuren en behouden deze kleur ook jarenlang. Een gietvloer in uw woonkamer aanbrengen is een duurzame investering in uw woning.

Gietvloer specialist

Doordat Ideaal Vloeren al ruim 20 jaar gietvloeren aanbrengt zijn we in staat om zeer nette gietvloeren op te leveren bij onze klanten. Onze gietvoer specialisten adviseren u ook graag over welke kleuren geschikt zijn om te selecteren voor uw ruimte, het is immers een beslissing waar u jarenlang van wilt gaan genieten. We horen graag uw wensen om vervolgens samen te bepalen welke invulling het gewenste resultaat zal opleveren. Zodra u een keuze heeft kunnen maken zullen wij uw gewenste gietvloer aanbrengen, u hoeft alleen nog maar te genieten.

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Wilt u de gietvloeren zelf eens komen bekijken? Plan eenvoudig een afspraak in bij onze showroom door uw gegevens achter te laten via onderstaande knop of bel direct naar 06 43984276.

Indien u liever een vrijblijvende offerte aanvraagt kan dat ook door het offerte formulier in te vullen.

Contact opnemen
gietvloer woonkamer

Wij kunnen u helpen met…

Voordelen PVC vloeren

Om een gedegen keuze te maken wilt u graag de voornaamste voordelen van een PVC vloer weten, daarom hebben we deze voor u op een rijtje gezet:

  • Een PVC vloer is ijzersterk en bevat een goede slijtlaag, hierdoor kunnen er weinig krassen en andere beschadigingen op ontstaan.
  • Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken.
  • Een PVC vloer is zeer geschikt als vloer boven een vloerverwarming.
 
 

Van betonlook tot kekke print

Met een PVC vloer hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.
Bij de houtlook varianten zijn er zelfs PVC vloeren waar een houtnerf aan toegevoegd is. Ook bij de PVC vloer die er uitziet als steen is er de mogelijkheid deze met een steenreliëf toe te passen voor een nog natuurlijkere uitstraling. Verder is de PVC vloer met de looks van een stoere betonvloer maar de voordelen van een PVC vloer erg populair.

Waarom ideaal vloeren

  • Ruim 21 jaar ervaring in gietvloeren

  • Persoonlijk en eerlijk advies

  • Zeer scherp in prijs

  • Tot 15 jaar garantie op de hoogste kwaliteit

  • Alle RAL en NCS kleuren mogelijk en direct leverbaar

  • Showroom in Nistelrode

Kom langs in onze showroom!

Heb je besloten dat je een PVC vloer in Den Bosch wil laten leggen, maar weet je nog niet zo goed welke kleur het beste in jouw kantoor of woning past? Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak inplannen
Showroom ideaal vloeren

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies