PVC vloer laten leggen in Den Bosch

Wilt u een PVC vloer laten plaatsen in uw kantoor, bedrijfspand of woning in Den Bosch? Ideaal Vloeren legt regelmatig PVC vloeren in woonkamers, keukens en bedrijfspanden in Den Bosch.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van PVC vloeren, advies op het gebied van PVC vloeren en het onderhouden ervan. In de afgelopen jaren hebben we honderden klanten blij gemaakt met een nieuwe PVC vloer en inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé PVC vloeren specialist in Den Bosch.

PVC vloeren worden steeds populairder, dit komt met name door de mooie uitstraling in combinatie met het gemakkelijke onderhoud. Doordat de PVC vloer steeds minder goed te onderscheiden is van een houten vloer kiezen steeds meer mensen voor een PVC vloer.

Neem direct contact op

Vraag vrijblijvend een scherpe offerte aan!

Voordelen PVC vloeren

Om een gedegen keuze te maken wilt u graag de voornaamste voordelen van een PVC vloer weten, daarom hebben we deze voor u op een rijtje gezet:

  • Een PVC vloer is ijzersterk en bevat een goede slijtlaag, hierdoor kunnen er weinig krassen en andere beschadigingen op ontstaan.
  • Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en een PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken.
  • Een PVC vloer is zeer geschikt als vloer boven een vloerverwarming.
 
 

Van betonlook tot kekke print

Met een PVC vloer hebt u oneindig veel keus uit allerlei designs. Van natuurlijk uitziende prints zoals hout en steen tot kekke prints.
Bij de houtlook varianten zijn er zelfs PVC vloeren waar een houtnerf aan toegevoegd is. Ook bij de PVC vloer die er uitziet als steen is er de mogelijkheid deze met een steenreliëf toe te passen voor een nog natuurlijkere uitstraling. Verder is de PVC vloer met de looks van een stoere betonvloer maar de voordelen van een PVC vloer erg populair.

Waarom ideaal vloeren

  • Ruim 21 jaar ervaring in gietvloeren

  • Persoonlijk en eerlijk advies

  • Zeer scherp in prijs

  • Tot 15 jaar garantie op de hoogste kwaliteit

  • Alle RAL en NCS kleuren mogelijk en direct leverbaar

  • Showroom in Nistelrode

Kom langs in onze showroom!

Heb je besloten dat je een PVC vloer in Den Bosch wil laten leggen, maar weet je nog niet zo goed welke kleur het beste in jouw kantoor of woning past? Plan dan snel en gemakkelijk online een afspraak in voor onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord en laten u graag de verschillende mogelijkheden zien in onze showroom.

Afspraak inplannen
Showroom ideaal vloeren

Vraag nu vrijblijvend vloeradvies aan!

gietvloer Uden
Vrijblijvend vloeradvies